“Alvini mund të v.ritet në kamp”, teologu vë me shpatulla pas murit zv.ministren: Mos qesh

Çështja e djalit të vogël që ndodhet në një kamp në Siri, Alvin Berisha, është kthyer në kryeçështjen në vend.

Teologu Ermir Gjinishi në një lidhje direkte në emisionin ‘Open’ është përplasur me zv/ministren e punëve të brendshme Romina Kuko.

Kuko u shpreh se ata njerëz në Siri janë robër lufte dhe se njerëzit në atë vend duan para që t’i lirojnë. “Ata janë robër lufte, ku e kemi ambasadën e Sirisë ne këtu që të merremi vesh, e? Ne na kërkojnë para atje! Duan para që t’na i japin,”- tha Kuko.

Por këtë gjë e ka përgënjeshtruar gazetari i “Le Iene” Taulant Kopliku dhe Gjinishi.

“Nuk janë robër lufte. Të lutem mos qesh se s’ka nevojë të bëjmë shumë ironi këtu. Nuk të kërkon njeri para pasi njerëzit në atë kamp nuk janë robër lufte. Ata janë një barrë për vendasit dhe duan t’i heqin. Kanë thjesht nevojë për një bashkëpunim me autoritet shqiptare.

Mund t’i humbasim. Alvini mund të vritet bashklë me shqiptarët e tjerë në atë vend. Si do të reagonte qeveria shqiptare,”- tha Gjinishi.