An.kth dhe pa.nik në Elbasan, së spital po bën namin ko.ronavi.rusiVazhdon situata e rëndë në Elbasan. Mjekja e vetme infeksioniste në qendrën spitalore “Xhaferr Kongoli” në Elbasan është infektuar me k o.ron.avirus.Anjeza Dajlani ka shfaqur shenja të Covid-19 dhe kryerja e testit ka konfirmuar infektimin e saj.Bashkë me Dajlanin, dyshohet se janë infektuar edhe tre infermiere, të cilave iu është kërkuar të karantinohen.