Anti-bixhozi/ Arr.estohen në Tiranë Gramoz Murataj dhe vëllai i shefes së KPA-së së vettingut

Në Tiranë janë shoqëruar mbi 100 persona dhe 75 janë ar.restuar, ndërsa të tjerë po hetohen në gjendje të lirë. Mes personave të arrestuar janë edhe Gramoz Murataj dhe Elvis Mulaj në Qytet Studenti, ndërsa janë sekuestruar edhe mjetet që përdornin për lojërat e fatit pa leje.

Gramoz Murataj me origjinë nga Vlora rezulton i dënuar në Itali për dr.ogë, ndërsa sot ka tre kompani me licencë në vendin fqinj për lojërat e fatit. Ndërsa Elvis Mulaj është vëllai i Natasha Mulajt, kryetares së Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, shkalla e dytë e vettingut. Vëllait të tij, Vladimir Mulajt i kanë vendosur tritol natën e vitit të ri në banesë në Qytet Studenti.