‘Aq shoqe sa ndërrojnë dhe burrat!’ Gazetarja shqiptare: Ka shumë kohë pa bërë seks

Një artikull në të cilin shkruhej se Aulona dhe Fatma janë aq shumë mikesha saqë ndërrojnë edhe bashkëshortët me njëra-tjetrën, ka irrituar tej mase Fatmën, e cila nuk ia ka kursyer disa thumba gazetarit që ka bërë shkrimin.

Në reagimin e saj, Fatma e cilëson gazetarin si të virgjër, njeri që ka shumë kohë pa bërë seks ose si një pervers, ndërsa nuk nguron të saktësojë se me babanë e fëmijës nuk është martuar ende dhe se e konsideron atë të dashur, jo burrë.

Reagimi i plotë:

Ky robi që ka bërë këtë artikullin ose është i virgjer, ose ka shume koheeeee pa bërë seks, ose është aq pervers saqë cdo gjë që merr fryme i duket objekt seksual dhe e ka lënë pamend fakti që dy shoqe kërcejne me burrat e njëra-tjetrës????

ImageImageImageImage