Arbana, Eno dhe Luana largohen nga Top Channel?

Top Channel ka bere publik spotin e sezonit të ri televiziv. Por teksa aty kane dale të gjithë moderatorët dhe gazetarët e programeve, ka rënë menjëherë në sy mungesa e Arbana Osmanit dhe Luana Vjollcës dhe Eno Popit.

Por nuk ka vend për dyshime pasi që të dyja do t’i shohim në ekran edhe pse në spot nuk shfaqen. Luana në spot shfaqet duke folur me video kamer.

Ndërsa Arbanën e përmend Devisi i cili thotë: “Po Arbana ku është mo?”

“Po mëson Renaton të bëjë ëmbëlsira”, ia kthen Dori.

Në tavolinë mungon gjithashtu edhe Eno Popi, por edhe ai shfaqet me videokamer.