Ardit Gjebrea i ‘zë derën’ Eni Çobanit: Pa prit njëherë zonjë, ndodhi gjë këtë verë?!

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea ka postuar në rrjetin social një foto me kolegen e tij Eni Çobani, por dixhitura e Gjebreas ka marrë mjaft vëmendje.

Arditi i ka “zënë derën” Eni Çobanit dhe e pyet të presë një herë dhe t’i tregojë se çfarë ka ndodhur këtë verë me të. Nëse është thjesht një pyetje apo diçka që lë të kuptosh më shumë, këtë Arditi nuk e shpjegon.

“Po prit një herë zonja @enicobani na jep pak llogari: Ndodhi gjë këtë verë?!,”-shkruan Gjebrea.