Arian Çani i shqetësuar, nxjerr këmbën e in.fektuar në mes të emisionit: Doktori që shëron ka.ncerin i tregon çfarë ka

Emisioni i Arian Çanit ka nisur paksa çuditshëm mbrëmjen e sotme nga shqetësimi që kishte vetë moderatori.

I ftuari i parë në emision është mjeku popullor Ruzhdi Metali, i njohur si ‘doktori’ që shëron ka.ncerin jo me me.dikamente mjekësore por me k.ura që krijon vetë. Mjeku popullor është përballur me shqetësimin e Çanit, të cilit i ishin in.fektuar gishtat e njërës këmbë por që doktorët nuk po i gjenin dot kurën.

Por, si të gjithë rastet dhe ky i Çanit ishte një “gjë” normale për Ruzhdi Metalin, i cili i tha moderatorit të “Zonë e Lirë” se mund t’ja shëronte këmbën vetëm për 7 ditë. Për Ruzhdiun, këmba e Çanit kishte inflamacion dhe ai mund t’ja gjente mj.ekimin lehtësisht.

Foto nga emisioni: Arian Çani dhe Ruzhdi Metali duke parë këmbën e moderatorit