Arratiset nga burgu femra e njohur në politikë, i shpëtoi gardianëve kur e kishin çuar për…

634309_1

Politikania kolumbiane, Aída Merlano, e cila muajin e kaluar u dënua me 15 vjet b urg për blerje votash në zgjedhjet e vitit 2018, është a rratisur nga b urgu dhe gjithcka është kapur në kamerat e sigurisë, raportojnë mediat e huaja.

Në pamjet që janë publikuar nga mediat në internet, mund të shihet politikania e ulur në karrigen e dentistit dhe përfiton në një moment kur një punonjëse del nga dhoma, e ajo lidh shpejt e shpejt një litar të kuq në një tavolinë dhe e hedh jashtë dritares nga e cila mundi të arratisej.

aida-merlanojavier_guillermo_cely_barajas

Të enjten, Interpol nxori njoftimin e kishte ngritur alarmin portokalli duke paralajmëruar se Merlano përbënte një kërcënim serioz dhe urgjent për sigurinë publike.