Arrini ek.stazë të çmendur me s*ksin tantrik, ja si ta bëni

E dini se çfarë është s.eksi tantrik? Nëse jo, atëherë keni humbur shume…

Se.ksi tantrik është mënyra më e mirë për ata që duan të provojnë gjëra të reja në krevat,të bëhen më in.timë apo të lidhen sërish me bashkëshortin apo me të dashurin e vet.

Ekspertët tantrikë besojnë që nëse zgjasni kohën dhe paralojën në shtrat, atëherë do të arrini më kollaj në ek.stazë, shkruan ShkodraNews.

Si ta bëni se.ksin tantrik?

Në vend që të tërhiqni vëmendjen nga or.gazma, fokusoheni ta bëni paralojën të këndshme. Ekspertët tantrikë përdorin metoda të ndryshme, nga teknika e meditimit, kontrollimi i frymëmarrjes deri te masazhi.

Ulni nivelin e ndriçimit në hapësirën ku jeni dhe largohuni nga telefonat tuaj duke krijuar qetësinë të plotë. Lirojeni trupin tuaj. Tantra është kalimi i energjisë nëpërmjet trupit, sipas ekspertëve.