‘Arrita orgazmë në mes të pistës së kërcimit gjatë dasmës. Burri shkoi në tualet dhe…’, nusja tregon ‘çmendurinë’ ditën e martesësNjë nuse ka treguar cmendurine qe kane bere diten e marteses.Se si ajo dhe burri i saj ranë dakord që ajo të mbante gjatë festës një lodër s.eksi nën fustanin e nusërisë, si “diçka e re” e tyre, pra një traditë në të cilën nusja duhet të veshë një objekt të ri që do t’i sjellë asaj lumturi në martesë.Gruaja shpjegoi se ata kishin bërë dy dasma, njëra në Amerikë, ku është familja e saj dhe tjetra në Australi, ku jeton familja e burrit.

Para dasmës së dytë, burri vendosi t’i japë asaj një mini vibrator, i cili kontrollohet nga distanca, domethënë përmes një aplikacioni në celular. Ata ranë dakord që ajo do ta mbante atë vetë ditën e dasmës.

Dhëndri kontrollonte pajisjen, duke rritur dhe zvogëluar dridhjet.

Gjatë dy orëve të fundit të festës, burri e ndizte herë pas here vibratorin, dhe një herë ai madje vrapoi për në tualet në mënyrë që të mund të përqendrohej në atë që po bënte. Erdhi një moment kur arrita një orgazëm në mes të dyshemesë së vallëzimit, e rrethuar nga miqtë dhe familja” tha ajo per The Sun.

“Në fund të mbrëmjes kur ata shkuan në dhomën e tyre, pavarësisht se ishin rraskapitur plotësisht, ai “argëtim i vogël” shtesë e bëri atë parathënien më të mirë të jetës sonë“, zbuloi ajo.