Arsyet e turpshme dhe të çuditshme që ai nuk do ta bëjë me juBurrat janë qenie të çuditshme. Ata kanë gjëra të çuditshme në kokën e tyre dhe janë të mërzitur me shume gjera…. Çfarë dua të them; Lexoni listën më poshtë dhe do ta kuptoni!Ai dëshiron të pushojë pas një dite të vështirëAi mendon për fëmijët

Ai dëshiron të shikojë sporte

Ai nuk i pëlqen të planifikojë se.ks

Ai ka frikë se nuk është i mirë në se.ks

Ai nuk e pëlqen më trupin e tij

Ai shikon shumë filma sek.sualë