Artan Hoxha përfundon në Prokurorinë e Shkodrës, ja arsyeja e bu.jshmeGazetari i njohur i kronikës Artan Hoxha është paraqitur në Prokurorinë e Shkodrës mesditën e sotme pasi u thirr për të deklaruar në lidhje me ngjarjet e fundit që kanë tronditur vendin tonë.Me anë të një postimi në Facebook, Hoxha bën me dije se duhet të deklaronte për statusin e 3 Tetorit kur deklaroi parcelat e ka.nabisit në Malësi të Madhe, vrasjen e dy të rinjve dhe zhdukjen e autorit të krimit.Reagimi i Artan Hoxhës:

Ja pra… kur ia nxjerr “lepurin” nga ferra, shteti e kap me qerre…..

Me 25 shtator 2020 deklarova publikisht se ABC Neës, se “Shqiperia po vjen ere ka.nabis dhe b.arut”…

Ekspozova dhe denoncova k.anabizimin e vendit në vit zgjedhor, me video dhe prova…

4 tetor 2020: Publikova dhe denoncova ngjarjen e vrasjes se dy te rinjeve dhe zhdukjes se autorit te krimit, ku motivi ishte pazaret e prishura per parcelat e mbjellla me kan.abis në veri te vendit..

29 tetor 2020: Perfundova në dispozicion te hetimit te agjesive te zbatimit te ligjit….

Kisha vite pa i ngjitur shkallet e policise gjyqesore te Qarkut te Shkodres….

Me video: Sot me mesdite duke iu pergjigjur kerkeses se prokurorise se Shkodres, per te dhene deklarime në lidhje me ngjarjen e 3 tetorit 2020, ku mbeten te vr.are Vilson Çutaj dhe Klement Pepa, nga autori i kr.imit Daniel Pepa….