Artistja shqiptare në lot, postim prekës ndërsa kolegët e saj ishin derdhur në rrugëSoprano operistike shqiptare, Ermonela Jaho përmes një postimi që ka bërë ndërsa aktivistët ishin mbledhur në bulevardin pranë Ministrisë së Brendshme shkruan se “kur njerezit nuk arrijne ti zgjidhin mosmarreveshjet dhe vendosin te l.uftojne njeri-tjetrin, e verteta eshte v.iktima e pare…😢❤️”Përmes një emoji në lot, soprano e ka shoqëruar shkrimin edhe me dy foto, njëra nga shembja e godinës së Teatrit dhe tjetra nga përplasja e policisë me artistët.97586315_3287597081273202_2626647469605257216_n98001732_3287597151273195_3759113780148043776_n

795a083c-debf-4283-ab13-2790627dcb58