At.enta.ti ndaj Ndojës/ Tra.dht.ohen nga gjurmët e gishtave mbi syze, pas Redjan Rrajës, një tjetër në kërkim

Kanë qenë gjurmët e gishtërinjve në syze që tra.dht.uan Redjan Rrajën dhe një person tjetër të shpallur në kër.k.im për ate.n.tatin ndaj prokurorit Arjan Ndoj.

Në makinë e brak.tis.ur u gjetën dy palë syze, të cilat Prokuroria i mori, sekuestroi dhe zbardhi se i përkisnin Rrajës dhe një personi tjetër ende të paidentifikuar.

Këto prova sqaruan për ReportTv se po analizohen së bashku me elementë të tjerë si analiza ADN-je, qeliza telefonike, deklarime, pyetje dëshmitarësh për të provuar skemën e organizimit të ate.n.ta.tit, personat e përfshirë, rolet e tyre dhe ata që shkrepën dy a.r.mët automatik.

Një ditë më parë gjykata e kr.im.eve të rë.n.da la në bu.rg dentistin Redjan Rraja si person të dyshuar për përfshirjen në aten.tat, emrin e të cilit e zbuloi pas analizimit të gjurmëve në syzet në bordin e mjetit AA 342 LM.