Ata dashuroheshin, djali grabiste, vajza e ndihmonte. Historia e çiftit që t.r.onditi shqiptarët

Astrit Thaci, arrestuar si g.rabitesi serial i cili se fundmi grabiti edhe argjendarine ne mes te Elbasanit dhe e dashura e tij, Adela, e cila e ndihmonte te fshihej kane dale ne gjyq, per t’u njohur me masen e sigurise.

Pasi policia vuri ne pranga Astrit Thacin, u zbulua se pas tij fshihej e reja, qe ishte e dashura e tij, e cila e ndihmonte.

Ne nje rrefim te saj ajo theksonte se njohjen me Thaçin e ka pasur përmes rrjetit social Facebook dhe se nuk ka pasur dijeni që ai vazhdontë të grabiste.