Ata po protestonin për adoleshenten fatkeqe, polici shqiptar bën veprimin që askush nuk e priste dhe na përlot

Rasti i dhi.mbshëm i adoleshentes kosovare në Drenas, njëjtë me atë të shqiptares nga Kavaja, ka nxitur prej dy ditësh protesta në Kosovë.

Gjatë tubimit të sotëm, e premte, një punonjës policie ka shpërthyer në lot teksa protestohej në Drenas kundër p.ë.rdhunimit të adoleshentes fillimisht nga mësuesi i saj dhe më pas nga policia ku shkoi të denonconte.

Protestuesit kanë bërë thirrje që policët  të bëjnë një hap përpara për tu solidarizuar me rastin e abuzimit seksual ndaj të miturës. Njëri nga policët me sa duket nuk i përmbajti dot lot.

Kjo mjaftoi që protestuesit ta përqafonin. Njëri nga organizatorët  e protestës tha se për shkak të hierarkisë ligjore, policët nuk guxojnë të bëjnë një hap përpara dhe siç tha ai kjo është dëshmi se jo të gjithë policët janë të njëjtë.