At.entat në mes të natës në Shqipëri, pla.goset një burrë

Një person është pla.gosur në Tepelenë, si pasojë e një at.entati. Ai quhet Saimir Gjoka.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Turan në orën 3:00 të natës. Gjoka u që.llua me armë zj.arri pranë shtëpisë së tij.

Një prej pl.umbave e ka kapur dhe e ka pla.gosur, por është jashtë rrezikut për jetën.