“Au, iu oi, ah”/ Dëgjon zhurma në shtëpinë e komshiut, e moshuara merr th.ikën dhe gratë e lagjes. Mblidhen te dera dhe pastaj…

Një djalë i cili jeton jashtë shtetit, konkretisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kishte një shtëpi të trashëguar në Tiranë, në zonën e ish Bllokut, të cilën ia kishte lënë në përkujdesje një komshijeje. grua e moshuar që ta ajroste herë pas here.

Por këto ditë , ai është kthyer pa pritur e pa kujtuar dhe me vete kishte edhe të dashurën e tij. Gabimi i tij ishte se nuk e kishte lajmëruar fqinjën dhe një gjë e tillë e ka trembur këtë të fundit.

Gruaja e moshuar është vënë në p.anik kur ka dëgjuar zhurma në mbrëmje në shtëpinë e emigrantit.

Ajo nga frika ka thirrur gratë e lagjes dhe janë mbledhur te dera me th.ika e tenxhere për të pritur se mos dilte hajduti. Por kur e kanë kuptuar se ishte i zoti i shtëpisë, janë rikthyer të qeta në shtrat./Aldomorningshow