Avion privatë, makina të shtrenjta e jetë luksi me të dashurin, gazetarja që paguhet sa qimet e kokës duke bërë këtë gjë

Vajza bukuroshe që ju tregojmë përmes fotove më poshtë, quhet Aleksa Dellanos dhe është vetëm 23-vjeçare.

Bukuroshja nga Miami, SHBA, ka punuar si gazetare, por mori vendim ta lërë atë punë dhe nuk është penduar, pasi vetëm duke postuar foto në Instagram ajo i ka të ardhurat tri herë më të larta.

Modelja amerikane, tani ka mundësinë të shëtitë me të dashurin e saj të pasur në të gjitha vendet e bukura të planetit, dhe të ndajnë me botën fotot e tyre joshëse, me bikini dhe avionë privatë.

Modelja tani kërkon 5000 dollarë për një postim me reklama në Instagram.

Por thotë se në fillim i ishte dukur e pabesueshme që në rrjetet sociale mund të fitoje të ardhura kaq të larta.

Tani fiton pothuajse tri herë më shumë se rroga si gazetare.