Babai i saj humbi j.etën dhe ajo nuk e njohu kurrë, ministri Sandër Lleshaj i bën diçka të paharrueshme

Babai i saj, Roland Lika, ishte punonjës i Policisë së Shtetit, i cili dha j.e.tën në l.u.ftë me k.rimin, më 19 tetor 2010. Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ka uruar bijën e ish-punonjësit të Policisë së Shtetit. Mesazhin ai e ka përcjellë në rrjetet sociale ku ka nxjerrë dhe foton e vajzës. Sakaq, sot janë publikuar edhe pamjet nga festa surprizë që i kishin bërë në Korçë.

Postimi:

Sonja edhe 100 të tjera, gëzuar! Happy birthday nga familja jonë e madhe, Policia e Shtetit.

Kolegët e babait të saj i organizuan një surprizë në Dardhë të Korçës.

Babai i saj, Roland Lika, ishte punonjës i Policisë së Shtetit, i cili dha jetën në luftë me krimin, më 19 tetor 2010.

Sonja, gëzuar, shëndet e fat, mirësi e suksese në çdo hap.

Kurrë nuk do të jesh vetëm, ke përherë në çdo çast shokët dhe kolegët e babait tënd, që dha jetën për të mbrojtur jetë.