Babai shet të dashurën sepse ishte në hall, 20 vjet më vonë djali i tij ia rikthen atë. Çfarë historie e bukur!

Ka gjëra që janë shumë më tepër sesa objekte të thjeshta: Ata kanë një vlerë sentimentale, gjë që i bën ato të rëndësishme për ne dhe për historinë tonë.

Për protagonistin e kësaj historie ishte makina e tij e vitit 1965 Chevrolet Impala, të cilën ai e dashuronte.

Burri e donte aq shumë makinën e tij, sa do të thoshte shumë për të, ishte si fëmija i tij i dytë, shkruan ShkodraNews. Djali i vërtetë ka kujtime të bukura me babanë dhe atë makinë.

Mos harroni se ai pretendonte ta ngiste ulur në pjesën e pasme, me mamin dhe babin para. Ajo dukej gjigante në krahasim me fizikun e tij të një fëmije.

Pasi e kishte në pronësi atë makinë për 20 vjet, burri duhej ta shiste atë nga domosdoshmëria: familja nuk “lundronte në ujëra të shkëlqyera” ekonomike dhe babai, për të siguruar familjen, ishte detyruar të shiste makinën e tij.

Një vendim i dhimbshëm, por i domosdoshëm, shkruan ShkodraNews. Vite më vonë, djali filloi të mendonte se makina ende ekzistonte dhe filloi të kërkonte: jo vetëm që e gjeti, por ai arriti t’ja merrte pronarit të ri.

Por ai u mundua shumë ta gjente. Para se të dorëzohej, djali u mbështet në Google dhe zbuloi se makina ishte për shitje në Montreal.

Djali telefonoi menjëherë dhe bleu makinën në telefon.

Ju mund të imagjinoni gëzimin e babait duke rishikoi atë pjesë të jetës së familjes së tij!

Një moment emocionues…

Është i paharrueshëm … /Përshtati: ShkodraNews