Banka e njohur bën veprimin e pabesueshëm, u fal b.orxhet klientëve dhe…

Nje banke e njohur ne Kanada, ka fshirë borxhin e kartave të kreditit të klientëve të saj. Behet fjale per JPMorgan.

“Merreni si një dhuratë”, u ka thene banka.

Vendimi i “JPMorgan Chase” lidhet me mbylljen e aktiviteteve që lidhen me kartat e kreditit në Kanada.

Zëdhënësja Maria Martinez shpjegon: Chase ka vendosur të dalë nga tregu kanadez i kartave të kreditit.
Banka ka vendosur të fshijë bilancin ekzistues pëtr të kompletuar daljen e saj”.

Chase ka pushuar së pranuari kërkesa të reja për karta krediti në Kanada prej dy vitesh.