Basha del u.rgjentisht në selinë blu, ka diçka t.ronditëse për të thënëNë shtator do bëj të ditur me detaje planin kombëtar.Reportazhi në median italiane “Rai 3” për t.rafikun e k.an.abisit nga Meksika në Kolumbi e Shqipëri ka bërë që lideri i demokratëve Lulzim Basha të dalë sot në një deklaratë për mediat dhe të paralajmërojë se ditën e parë që do të vijë në pushtet partia e tij do të nisë një hetim i gjerë për të gjitha ligjet e miratuara dhe veprat në ndërtim nga qeveria aktuale.“Ndiq paranë” do jetë parimi i këtij operacioni të madh, tha Basha.

“Zbulimi dhe rikuperimi i parave të vjedhura shqiptaërve është prioritet absolut në l.uftën kundër k.r.imit të o.rganizuar dhe pastrimit të parave. Shqipëria do kthehet në një parajsë lokale me ambicie evropiane, për të prodhuar vende pune e paga dinjitoze. Kriza politike do përfundojë me politikanë me p.r.anga në duar”, tha Basja.

Për Bashën gjetjet e dokumentarit të medias italiane dhe deklaratat e funksionarëve të lartë të policisë dhe p.rokurorisë së Antim.afias italiane për k.ultivimin dhe t.r.afikimin e k.ana.bisit në Shqipërisë janë t.ronditëse.

“E gjithë Italia dhe Europa sikundër Shqipëria është t.ronditur nga dëshmitë që kanë sjellë policët dhe prokurorët për d.rogën. K.a.nabisi po k.ultivohet në 1/3 e territorit të Shqipërisë, sasisa e k.a.nabisit është 5 herë më e lartë se vitin e kaluar”, tha ai.