Bëhet i gjallë Astrit Patozi, mesazhi b.ombë për Bashën dhe Valdrin Pjetrin

Astrit Patozi e ka shfrytezuar ate qe po ndodh me Valdrin Pjetrin qe te jape edhe nje mesazh te forte per demokratet dhe udheheqesin e tyre aktual.

Ne nje postim ne fb, Patozi shkruan sot:

Rasti i Shkodrës na shërben për të kuptuar se qeverisja e “Rilindjes” ka degraduar aq shumë, sa ajo mund të rrëzohet e të humbasë edhe aty ku kandidon e vetme.
Por kjo nuk është një arsye që mund t’i gëzojë ata që kanë frikë nga zgjedhjet. Sepse që atyre t’u vijë radha për të fituar, duhet të presin shekuj ose ajo ditë mund të mos vijë kurrë.
Ndërkohë, ky është një lajm shumë i mirë për të gjithë ata opozitarë, që besojnë dhe luftojnë për ta larguar me votë këtë qeveri të korruptuar, në rastin e parë që u del përpara.