“Bëjmë s.e.ks 1 herë në 3 muaj”/ 33-vjeçarja në hall të madh me të dashurin: Jam me fat nëse …Nje vajze e re ka rrefyer problemin e saj per psikologen e The Sun.“Unë kam dëshirë të madhe për të bërë s.e.ks dhe sa herë tentoj ti afrohem të dashurit ai nxjerr justifikime. Ne të dy jemi 33-vjeç dhe jemi në një lidhje prej 10 vitesh.Po planifikojmë të martohemi vitin e ardhshëm por nuk dua të angazhohem në një jetë të mërzitshme”.

Ajo ankohet se “ndihem sikur ai është i mërzitur me mua.

Nuk ka mes nesh as intimitet, as puthje dhe as përkëdhelje”.