Bën një skaner të barkut: Tm.errohet nga foshnja (Foto)

Një nënë e re mbeti e tme.rruar nga skanimi i shtatzënisë, sepse dukej sikur ajo po rritte një ‘foshnjë djalli’ brenda saj pasi në momentin e skanerit foshnja që ajo mbante në bark ishte duke parë drejt edhe në kamer.

Iyanna Carrington, 17 vjeç, nga Richmond, Vi.rginia, ishte duke bërë skanerin e gjinisë  së vazjës së saj 24 javëshe kur mamia i tregoi asaj fytyrën ‘e bukur’ të foshnjës së vogël para se edhe të merrte lajmin se ishte duke pritur një vajzë.

Por kur ajo rrotulloi skanerin mbi barkun e Iyanna për herë të dytë për t’i dhënë asaj një pamje të fundit, adoleshentja mbeti e fri.kësuar pasi foshnja e saj kishte një pamje vërtet të çuditshme teksa shikonte me sytë e mëdhenj të zinj drejt edhe në kamer.

Por ajo festoi me babanë e foshnjës, Raleek, pasi mamia konfirmoi që fytyra tro.nditëse si ‘demoni’ ishte krejtësisht normale dhe asgjë për t’u shqetësuar.

Nëna, e cila është e gatshme të mirëpresë fëmijën e saj të parë në botë, ndau fotografinë e pazakontë të skanimit në mediat sociale dhe tha që ‘e do shumë fëmijën djallëzor tashmë ’.

Ajo tha: ‘Unë kurrë nuk do kisha parë diçka të tillë. Doja vetëm të shikoja nëse foshnja ishte një djalë apo vajzë. Unë e dua shumë foshnjën djallëzore tashmë.’