Bën testin e covid dhe merr përgjigjen, lajmi bo.mbë nga RonaldoYlli i futbollit botëror, Cristiano Ronaldo, është konfirmuar ditën e sotme pozitiv me ko.ronav.irus.Lajmi është dhënë para pak minutave nga mediat botërore.