Bëni këtë ushtrim vetëm 4 minuta në ditë dhe rezultati do të jetë i dukshëm pas 27 ditësh!

A doni të rimodeloni trupin tuaj në vetëm 4 minuta? A mendoni se ky është një mashtrim? Na besoni, është e vërtetë!

Ushtrimi fizik nuk jep rezultate të menjëhershme, por ngadalë ju do të transformoni trupin tuaj në një të përsosur.

Vetëm bëni këtë gjë 4 javë rresht. Fillimisht përpiquni të rezistoni 20 sekonda, shkruan ShkodraNews. Duket e thjeshtë, apo jo? Pastaj rritni gradualisht kohëzgjatjen deri në 4 minuta.

Ne po paraqesim skemën e ushtrimeve:

Dita e pare – 20 sekonda

Dita e dytë – 20 sekonda

Dita e tretë – 30 sekonda

Dita e 4 – 30 sekonda

Dita e 5 – 40 sekonda

6 ditë – pushim

Dita e 7 – 45 sekonda

Dita e 8 – 45 sekonda

Dita e 9 – 60 sekonda

Dita e 10 – 60 sekonda

Dita e 11 – 60 sekonda

Dita e 12-të – 90 sekonda

Dita e 13 – pushimi

Dita 14 – 90 sekonda

Dita e 15 – 90 sekonda

Dita 16 – 120 sekonda

Dita 17 – 120 sekonda

Dita e 18 – 150 sekonda

Dita 19 – pushimi

Dita e 20-të – 150 sekonda

Dita 21 – 150 sekonda

22 ditë – 180 sekonda

Dita e 23 – 180 sekonda

Dita e 24 – 210 sekonda

25 ditë – pushim

Dita 26 – 210 sekonda

Dita 27 – 240 sekonda

Dita e 28-të – mbajeni sa më shumë që të jetë e mundur

Si të supozojmë pozitën e saktë:

  1. Këmbët ngushtë.
  2. Këmbët duhet të jenë të drejta dhe të kontraktuara.
  3. Gjoksi duhet të kontraktohet dhe të mos pushojë deri në fund të ushtrimit.
  4. Mbani shpinën drejt dhe paralel me dyshemenë.
  5. Kontrakto të pasmet dhe abs.
  6. Bërrylat janë në dysheme dhe nën shpatulla, krahët paralele me trupin.
  7. Shikoni videon e mëposhtme për më shumë detaje.

*Përmbajtja e artikullit është vetëm për informacion dhe nuk mund të zëvendësojë këshilla mjekësore. Për një diagnozë të saktë, ju këshillojmë që të konsultoheni me një specialist. /Përshtati: ShkodraNews