Bëni s*ks dy herë në javë? Ky lajm është për ju, le.xojeni ur.gjent

A e dini se bërja dashuri është edhe ilaç? Sipas ekspertëve, ‘racioni’ dy herë në javë ka një sërë përfitimesh.

Njihuni me 8 problemet shëndetësore që mund të ndodhin nëse nuk bëni dashuri të paktën dy herë në javë.

Ju sëmureni më shpesh, Është më e lehtë të stresoheni, Është më e vështirë të ngazëllehesh

Ndryshimet e ëndrrave, Me kalimin e kohës ju filloni të humbni dëshirën. Rrisni distancën midis vetes dhe partnerit, Zvogëlon vetëbesimin, Rrit rrezikun e tumoreve