“Bëra s*k.s me shoqen dhe një burrë të panjohur, por na ndodhi e papritura”

“Kam bërë një gabim shumë të madh dhe tashmë ndihem keq dhe shumë e penduar.

Unë jam 20 vjeçe dhe prej një viti jam e lidhur me një djalë 24 vjeç. Ne jemi shumë të afërt me njëri-tjetrin dhe kemi raport serioz.

Një ditë unë dola me një shoqen time pas pune, pasi i dashuri im atë ditë ishte i zënë. Përfunduam në një lokal dhe filluam të pinim pak si shumë. Kur unë u bëra gati të ikja, ajo ftoi në tavolinën tonë një shokun e saj, rreth të 40-ve.

Ai na qerasi ende me pije dhe unë aty e humba numrin. Na ftoi në shtëpinë e tij dhe ne shkuam. Sapo hymë në shtëpi shoqja ime filloi të puthej me të, e ndërsa unë kisha nevojë vetëm për gjumë. Ajo më pa të stepur dhe më tha mos të rrija ashtu por t’i bashkohesha festës.

Pa e kuptuar përfunduam duke bërë s.e.ks tresh.

Kur u zgjova në mëngjes kuptova se sa rëndë kisha gabuar…e mbi të gjitha ai burri ishte vërtetë shumë i shëmtuar. Si kisha mundur të flija me ta?!

Shkova në shtëpi dhe qava me orë të tëra.

Nuk i kam treguar ende të dashurit tim dhe nuk di a duhet t’i them apo jo…”