Berberi që nuk pyet për dëmet nga tërmeti, dhe pse e ka dyqanin me shirit, vazhdon të qethë

Ky berber në zonën e Golemit është dëshmia se jeta vazhdon dhe pas frikës që shkaktoi tërmeti i fortë i 26 nëntorit dhe 51 jetëve të humbura.

Ky berber në zonën e Golemit në Kavajë po vijon normalisht punën, megjithëse pallati ku ndodhet dyqani i tij është rrethuar me shirit çka tregon se është i pabanueshëm.