Bëri s*ks me pacienten, habit doktori: 5 minuta pasi ndodhi gjithçka, u t.merrova, një organ tjetër…

Doktor Yury Chernikov, 59 vjeç rrezikon 6 vjet b.urg nëse do të dënohet për akuzat “përdh.u.nim” dhe “dh.u.në s.e.ksuale” në Gjykatën e Samaras.

Stilistja Erika Bykova deklaroi publikisht se është ndierë e pafuqishme, pasi ishte nën efektin e anestezisë, ndaj dhe nuk mund të bërtiste ose të ndalte “su.lmin” qe kreu doktori me të.

Anestezisti, që është edhe gjysh, pranoi marrëdhënien se.ksuale me 35-vjeçaren pak minuta pas operacionit, por theksoi se ishte me konsensus dhe se pacientja i kishte thënë se “ndihej mirë”.

Ai shtoi: “5 minuta pasi ndodhi gjithçka, u tm.errova. E kuptova që fëmijët, nipat dhe bashkëshortja nuk do të ma falnin kurrë. Por në ato momente nuk po mendoja unë, po e bënte një organ tjetër për mua”.

59-vjeçari madje pretendoi se pas aktit, Erika i tha se nuk ishte ndier kurrë më parë aq mirë. Ai tregoi se më pas i çoi pacientes së tij çokollata dhe kon.traceptivë emergjence, në rast se kishte ngelur shtatzënë.

Stilistja gjatë intervistës në një televizion tha: “Po rënkoja… Por po rënkoja sepse nuk mund të bërtisja”.