Besi dhe Xhensila bënë diçka që nuk e mendonim këtë Shën Valentin!

Duket se ata të dy kanë një lidhje të vecantë dhe të ngushtë me qytetin e Korcës. Mesa duket edhe këtë Shën Valentin ata e kanë festuar në Korcë.

Xhensila ka publikuar një foto me bashkëshortin e saj Besin të cilën më pas e ka shpërndarë edhe aktori në Instagram.

Me dy gjysma zemrash në duar, ulur në prehërin e Besit, Xhensila duket sharmante.