Bie Whatsapp! Mijëra përdorues në Shqipëri në panik

Shume shqiptare, por jo vetem, ne te gjithe boten kane raportuar probleme me perdorimin e programit Whatsapp.

Ai ka shfaqur probleme që në orën 09.00 të mëngjesit në pjesën më të madhe të Europës por dhe në Azi.

Thuhet se defekti në programin Android ende nuk është rregulluar.