Bie WhatsApp në mbarë botën, ç’po ndodh me aplikacionin tani?

Aplikacioni Whatsapp po përjeton bllokime dhe ndërprerje në të gjithë botën.

Një numër i madh përdoruesish të aplikacionit të mesazheve popullore raportojnë ndërprerje në mbarë botën.

Përdoruesit kanë probleme me lidhjen me aplikacionin dhe dërgimin e mesazheve.