Bien Facebook dhe Instagram, përdoruesit nuk futen dot

Nese nuk keni mundur pak me pare te perdornit Facebook dhe Instagram, kjo vjen per shkak se keto dy rrjete sociale sot jane me probleme në Europë dhe Amerikë.

Mesohet se Facebook dhe Instagram kanë ndërprerje në funksionim.

Problemet në këto rrjete sociale janë raportuar nga përdoruesit.