Binjaket e dashuruara me të njëjtin burrë bëjnë deklaratën shokuese, zbuloni ç’po ndodh me s***in

Motrat australiane Anna dhe Lucy DeCinque, të njohura si binjakët më identikë në botë, pasi kanë deklaruar se dëshirojnë të martohen me të njëjtin mashkull, kthehen të flasin për të.

Ato kanë zbuluar se kanë marrëdhënie s.e.ksuale me të njëjtin burrë dhe gjithmonë janë bashkë me të, ndërsa i dashuri i tyre, Ben Byrne, bën d.ashuri me një nga të dyja.

Vajzat u shfaqën në episodin e fundit të programit televiziv australian Hughesy, “Ne kemi një problem”, në të cilën treguan për marrëdhëniet e tyre me të njëjtin njeri që nga viti 2012.

“Ne të gjithë jetojmë së bashku në të njëjtën shtëpi. Ne flemë në një shtrat mbretëror, madje edhe më të madh se një shtrat mbretëror “. “Nuk ka xhelozi mes nesh”, tha Lucy.

Ndërsa Anna shtoi: «Ben na pranon ashtu siç jemi, ai nuk na gjykon».

Dhe ato këmbëngulin që duan të martohen me të dashurin e tyre, por poligamia është e ndaluar nga Akti i Martesës Australiane të vitit 1961.

Motrat 33-vjeçare nga Perth, Australi, kanë paguar rreth $ 250,000 në kirurgji kozmetike për të pasur edhe më shumë ngjashmëri me njëra-tjetrëm.

Në thelb si dy pika ujë, ato me të vërtetë ndajnë gjithçka: nga ushqimi tek numri i telefonit celular. Qëllimi tjetër që ao kanë për vite është që të mbeten shtatzënë së bashku/Përktheu: Shkodra news