Biseda e fundit para se të ndërronte jetë, rrëfehet miku i regjizorit të njohurMiku i ngushtë i regjisorit Gjergji Xhuvani, i cili u nda nga jeta para kohe te merkuren, Besnik Bisha ka treguar edhe momentin e fundit kur e kishte takuar.“Kontakti i fundit me të ishte një muaj më para ku ne po fillonim pushimet. Ai tha se duhej të ikte nga postproduksioni, muzika i kishte mbetur i pakënaqur,,, dhe kshu. Nuk kam patur info të tjera të ri.Kishte mbaruar filmin, montazhin. Kaq shpejt akoma ka ngelur…verisoni që di unë është një atak kardiak.

Ka qenë baba, bashkëshort, vëlla, mik të gjitha këto e bënin një artist që ka dhënë gjurmën e vet.

Do të kujtohet nga të tjerët si regjisor. Do të kujtohet nga ne ishte një njeri i mirë. “ka deklaruar Bisha.