"Bisha" që do të nxjerrë jashtë loje makinat e tjera, motivi? (FOTO)

Makina e re e Tesla-s mesa duket do të jetë mbretëresha e rrugëve. Kompania ka prezantuar Modelin 3, makinën e parë elektrike, e cila do të ketë prodhim masiv.

Automjeti do të kushtojë 35.000 $.

Makina do të përdorë vetëm një ekran të madh me prekje për të kontrolluar shumicën e funksioneve të automjeteve dhe për të shfaqur të dhëna të tjera.

Madje makina paralajmëron shoferin për aksidentin para se të ndodh.