Biznesmeni vë në siklet të ftuarin: Kur më ke parë mua, s’ke menduar ndonjë…?Biznesmeni Elton Ilirjani ka vene ne siklet pastorin Ylli Doçi, në studion e emisionit “Shqipëria Live”.Biznesmeni  e pyeti pastorin nëse ka menduar gjë kur ka parë foto n.udo të tij.Doçi tha se nuk ka parë foto n.udo të Ilirjanit. Por shtoi se kjo nuk është çështje emocionesh, por morali.

Elton Ilirjani: Kur më ke parë foto n.udo mua nuk ke menduar ndonjë gjë të keqe?

Pastor Ylli Doçi: Unë s’e kam parë foton. Nuk është çështje emocionesh, ajo që ne besojmë që të orientohemi tek ajo që është e drejtë dhe e moralshme, këtu duhet të bazohemi.