Bledi Mane: Ju tregoj si i pastron lekët dashnorja e djalit të Sali Berishës

Nga Bledi Mane

Dyqani i saj Delirium 250 metra katrorë është hapur qysh para 7 viteve. Ndodhet në mes të lagjes ekskluzive të Bllokut dhe çdo muaj, Armina, dashnorja e supozuar e djalit të Sali Berishēs paguan 3800 euro. E përsërisim, 3800 euro në muaj, 45600 euro në vit edhe pse nuk i shkel asnjë frymor në butik, pretendon se ka goxha punë…

Vetëm manekinët i vesh me rroba firmato dhe sa për ilustrim, 5 muajt e parë të vitit 2019 ka bërë vetëm një furnizim. Fatura doganore e mëposhtme tregon se ka sjellë nga Austria 3 vetëm 3 pulovra për femra.

Ky nuk është pastrim lekësh, ky është pastrim i ndyrë lekësh që nuk justifikon as xhirron ditore dhe as dashurinë hipokrite bashkëshortore.

Sali, o Sali të gjeti belaja në pleqëri!