Bledi Mane: Viagra për trurin e këtij plaku fatkeq!

Nga Bledi Mane:

Ky plaku që mallkon masivisht dhe publikisht qytetarët e lirë të këtij vendi është arkeolog, profesor doktor i shkencave historike.

Ish drejtor i Institutit Kombëtar të Arkeologjisë, ish deputet i kuvendit të Shqipërisë, ish kryetar i grupit parlamentar të Partisë Demokratike, ish kryetar i Partisë Aleanca Demokratike, ish ministër i brendshëm i ish kryeministrit Fatos Nanos, ish këshilltar i ish kryeministrit Sali Berisha, pedagog universiteti, botues i 30 librave…

Ky plaku quhet Neritan Ceka, ka grua, ka fëmijë, ka nipër e mbesa ka edhe 78 vjeç mbi supet e tij!!!