Bo.mbastike/ U tha se v.diq nga aksi.denti me avion privat, zbulohet e vërteta sho.kuese për futbollistin: Në trupin e tij u gjet…

Skenarë të rinj kanë dalënë dritë nga misteri i futbollistit. Emiliano Sala nuk ka vdek.ur nga përp.lasja e avionit në kanalin anglo-francez në 21 janar 2019. Një raport i Sektorit Britanik të Aksidenteve Ajrore konfirmoi se në trupin e 28-vjeçarit u gjet sasi e madhe monoksi karboni në masën 58%. Dyshohet se Sala dhe piloti i avionit janë helmuar, por ende nuk ka një konfirmim zyrtar.

Ndërkohë autoritetet britanike po thellojnë hetimet për zbardhjen e plotë të rrëzimit të avionit PA-46 Malibu në janar të këtij viti në kanalin që ndan Anglinë me Francën. Ndërkohë, nuk ka asnjë informacion për pilotin e avionit.

Para se të ndahej nga jeta, Sala bëri thirrje për ndihmë nga telefoni i .

Mbarë bota e futbollit e nderoi ish-lojtarin e Nantes, i cili po fluturonte drejt Anglisë për t’u prezantuar si futbollisti më i ri i Cardiffit.