Braktisi kemioterapinë, lindi djalin dhe kishte shpresa…ajo që i ndodhi më pas kësaj gruaje është shokuese

Në vitin 2012 ajo u diagnostikua me k.a.ncer në gji, por për shkak të shtatzënisë dhe që donte ta mbante fëmijën, që ishte i dyti në familjen e saj, vendosi të ndërmerrte një akt guximtar. I dha fund kimioterapisë, dhe zgjodhi amësinë e jo veten. Ajo vazhdoi shtatzëninë duke ndjekur trajtimet më tolerante, për gjendjen e saj, me Institutin Europian të Onkologjisë në Milano.

Catherine Morelli, 37 vjeçarja nëna guximtare ndërroi j.etë dje në Firence siç raportohet nga The Nation Today dhe Corriere Fiorentino.

Historia

Pasi djali i dytë ka lindur, Caterina iu nënshtrua një operacioni për të hequr tumorin dhe kemioterapitë duket se kishin zgjidhur patologjinë.

Por, në vitin 2015 ajo u diagnostikua me një kancer tjetër, më të madh dhe më agresiv.

Por për Caterina Morelli që nga shtatori 2018, shëndeti i saj ishte përkeqësuar ndjeshëm./Përktheu: ShkodraNews