Braktisi RTSH-në, shikoni çfarë ndodhi dje me Viola Spiron në ekranin tjetër televiziv

Viola Spiro, moderatorja e njohur sportive foli disa ditë më parë për largimin e saj ‘RTSH’ për t’u bërë pjesë e skuadrës së ‘Klan Plus’.

Ajo nisi dje, të hënën rrugëtimin e saj të ri dhe dukej sic e shihni në foton më poshtë. Ajo prezantonte e vetme rubrikën sportive.