Bre.shëria e plum.bave ndaj hhotelit luksoz, Artan Hoxha tregon ‘mesazhin’ që fshihet pas ngjarjesEdhe në lidhje me br.eshërinë e plu.mbave ndaj kompleksit “Adorion Palace” ka dhënë detaje gazetari i njohur Artan Hoxha.Ai u shpreh se është një mesazh për një gjobë që nuk kanë paguar pronarët e këtij biznesi.“Si rasti ku u që.llua ndaj hotel ‘Adorionos”, për pronarin e të cilit u tha se u vetëvr.a në vilën e tij në Farkë. Kanë shkuar për t’i thënë biznesmenit aty që nuk ke paguar faturë. Siç shkon OFL për të dërguar formularin, por me pl.umba dhe ngaqë nuk kanë marrë përgjigje kanë marrë hapin tjetër. Bizneseve i vendoset gjobë nga bizneset e tjera,”- tha Artan Hoxha.