‘Bredhin dhe kur vjen koha të martohen shkojnë e qepen’, moderatorja degjeneron femrat kur pyetet për…

Moderatorja e ‘Top Channel’, Fjoralba Ponari ka bere nje deklarate te forte per femrat te cilat sipas saj kur duan te martohen vendosin te fshijne te shkuaren me nje te qepur.

E pyetur nëse “virgjëria në Shqipëri është tabu apo injorancë?”, moderatorja i ka dhënë një përgjigje të shtjelluar ku thotë:

”Për sa kohë ka meshkuj që zgjedhin të bredhin lule më lule vet por nusen e duan të virgjër…

Ka femra që zgjedhin të kenë marrëdhënie, e kur vjen koha e martesës në fund qepen, sikur ajo pika e gjakut do i vejë vulën zgjedhjeve të së kaluarës së saj… Flasim për tabu…aty ku me ndërgjegje himeni vlen më shumë se dëshirat dhe emocionet individuale.”