Brenda në makinë, u afrohet policia, por çifti kapet duke kryer marrëdhënie in.time. T.m.errohen efektivët (ja pamjet)Ndërsa e gjithë Italia është në karantinë, ekonomia në gjunjë, jeta vazhdon. Karabinierët, gjithnjë vigjilentë, per shkak të k.oronavirusit, iu drejtuan një makine të parkuar në një rrugicë të Milanos për të këshilluar ata që ishin brenda që të ktheheshin në shtëpi, por duket se kishin shkuar në momentin e gabuar.Siç raporton TgCom, brenda makinës ata gjetën një çift duke kryer marrëdhënie s.e.ksuale edhe pse ishte rreptësisht e ndaluar dalja jashtë apo shoqërimi me të tjerë.Brenda makinës ishte një burrë 40 vjeç nga Tunizia dhe një 23 vjeçare me origjinë nga Egjipti.