“Brenda nëntorit fillon furtuna”, Edi Rama bën gati ligjin, paralajmërim i fortë shkon për…

Me nje paralajmerim te forte shkruar ne llogarine e tij ne Twitter, e ka nisur kete te shtune kryeministri Edi Rama i cili tregon se sot ishte me grupin e punës për Ligjin Special kundër k r imit të organizuar.

Postimi i Rames

Kur dal përditë pse del përditë pse del përditë, kur s’dal ca ditë çfarë ka që s’del përditë, historia e vjetër hip se të v rava zbrit se të v rava.

Sot e kam nisur ditën me grupin e punës për Ligjin Special kundër k rimit të organizuar masat kundër KÇK që po finalizohen në letër.

Brenda nëntorit fillon furtuna mbi foletë e k r imit dhe k o rbat e KÇK

Tani për Ohër ku nisin sot takimet për marrëveshjet e bashkëpunimit rajonal dhe nesër bëhet mbledhja e radhës ku janë ftuar të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor + partnerët europianë të nismave rajonale