Brenda trupit të njeriut, zbulimi i fundit po u fut frikën të gjithëve

Një zbulim mjaft të frikshëm kanë bërë biologët, lidhur me atë që ndodhet brenda trupit të njeriut.

E gjitha kjo lidhet me mënyrën e jetesës.

Pas përditësimit të katalogut të baktereve në trupin e njeriut, nga rreth 1 500 llojet që njiheshin deri tani, numërohen gati 5 000, ku shumica, rreth 77%, ishin të panjohura.

Studiuesit kanë arritur të katalogojnë më shumë se 150 000 gjenome bakteresh, duke zbuluar se në popullsitë jo perëndimore, si ato afrikane dhe amerikanojugore, ekzistojnë lloje bakteresh që janë të rralla në vendet e industrializuara.